Beste thai massasje oslo massasje skøyen

beste thai massasje oslo massasje skøyen

.

Escort bergen damer stavanger

Massørene er dyktige og vennlige. Det er rent og passe varmt. Anbefales på det varmeste! Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer. TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Les mer eller endre dine innstillinger. Ved å fortsette tillater du vår bruk av informasjonskapsler. Du finner alle de lagrede stedene dine her, i Mine reiser.

Logg på for å få reiseoppdateringer og for å sende meldinger til andre reisende. Anmeldelse av Ponthip Garden Thai Massasje. Ponthip Garden Thai Massasje. Helse- og treningssentre , Spa og velvære , Annet. Attraksjonsdetaljer Anbefalt lengde på besøk: Ponthip Garden Thai Massasje Spa tilbyr autentiske massasje og spa behandlinger. En perfekt måte for avslapnig, eller om du kanskje har slitne og såre muskler? Ponthip Garden har både mannelige og kvinnelige massører med lang erfaring.

Still et spørsmål om Ponthip Garden Thai Massasje. Skriv en anmeldelse Anmeldelser 9. Kom innom å se selv hva vi har gjort for å gjøre din opplevelse bedre her hos oss. Vi legger ved noen få bilder så du kan få en smakebit. Vi gjør jo stadig litt nye oppdateringer innvendig i våre lokaler som dere kan se på bildene, uansett endringer er massasjen vår er fremdeles blandt oslo's beste Thai Aroma Thai massasje blandet med aromaterapi med olje Dette koster kroner tillegg per time siden det tar mye av terapautens energi og konsentrasjon, men om du er øm eller har et problem så er det absolutt verdt pengene.

Spør oss gjerne før massasjen begynner så vi er klar over dette før behandlingen starter. Om du ikke er sikker så kan du si ifra de første minuttene av massasjen sånn du får den massasje styrken du ønsker. Vi anbefaler på det sterkeste å ta 90 minutter eller minutter, man får da bedre tid til å slappe helt av og massasjen vil gå enda dypere inn i musklaturen.

Våre faste kunder velger som oftest 90 minutter og har de god tid så velger de minutter for den beste opplevelsen. Telefon Vi tar imot betaling både med kort og kontant. Vi har også innbydene gavekort som ser ekslusive ut, så et gavekort fra oss vil bli satt pris på av enhver person. Husk å like siden vår på facebook. Colbjørnsens gate 16, OSLO www.


beste thai massasje oslo massasje skøyen

Det skjer litt av hvert på Sawasdee Thai Aroma. Kom innom å se selv hva vi har gjort for å gjøre din opplevelse bedre her hos oss.

Vi legger ved noen få bilder så du kan få en smakebit. Vi gjør jo stadig litt nye oppdateringer innvendig i våre lokaler som dere kan se på bildene, uansett endringer er massasjen vår er fremdeles blandt oslo's beste Thai Aroma Thai massasje blandet med aromaterapi med olje Dette koster kroner tillegg per time siden det tar mye av terapautens energi og konsentrasjon, men om du er øm eller har et problem så er det absolutt verdt pengene.

Spør oss gjerne før massasjen begynner så vi er klar over dette før behandlingen starter. Om du ikke er sikker så kan du si ifra de første minuttene av massasjen sånn du får den massasje styrken du ønsker. Vi anbefaler på det sterkeste å ta 90 minutter eller minutter, man får da bedre tid til å slappe helt av og massasjen vil gå enda dypere inn i musklaturen.

Våre faste kunder velger som oftest 90 minutter og har de god tid så velger de minutter for den beste opplevelsen.

Telefon Vi tar imot betaling både med kort og kontant. Vi har også innbydene gavekort som ser ekslusive ut, så et gavekort fra oss vil bli satt pris på av enhver person. Husk å like siden vår på facebook.

Attraksjonsdetaljer Anbefalt lengde på besøk: Ponthip Garden Thai Massasje Spa tilbyr autentiske massasje og spa behandlinger. En perfekt måte for avslapnig, eller om du kanskje har slitne og såre muskler?

Ponthip Garden har både mannelige og kvinnelige massører med lang erfaring. Still et spørsmål om Ponthip Garden Thai Massasje. Skriv en anmeldelse Anmeldelser 9. Se hva reisende sier: Reisende som så på Ponthip Garden Thai Massasje, så også på. Alle ting å gjøre i Oslo Har du vært i Ponthip Garden Thai Massasje?

Skriv en anmeldelse Legg til bilder. Hva er din side av saken? Hotellreisende er begeistret for Frogner House Apartments - Underhaugsveien Frogner House Apartments - Odins gate Frogner House Apartments - Riddervolds gate Hotell i nærheten av Ponthip Garden Thai Massasje. Ting å gjøre Hotell Restauranter 1  Oppdateringer av kart er satt på pause.